כללי

סכינים למטבח

השימוש במגוון סכינים למטבח כבר הפך מזמן לדבר שבשגרה בכל מטבח, לא משנה אם מדובר במטבח מקצועי או ביתי.
בבתי ספר לטבחים אחד הכללים הראשונים שמלמדים הוא ששימוש בכלי עבודה נכונים הוא כלל בסיס לעבודה יעילה ומקצועית במטבח.
למרות זאת שימוש במגוון סכינים לטבחים הוא לא רק לבעלי ידע מקצועי ומתאים גם לחובבי בישול ואפייה.
אם פעם לא היו מגוון של סכינים למטבח ובאותה סכין בוצע שימוש של חיתוך רוב חומרי הגלם, היום זה כבר לא ככה.
כיום ניתן למצוא סכיני חיתוך המתאימים כל אחד לסוג חומר הגלם או המוצר אותו רוצים לחתוך וגם כאלו המאפשרים חיתוך של צורות מיוחדות.

סוגים שונים של סכינים למטבח: 

עם התפתחות תחום הקולינריה ניתן לראות בשנים האחרונות יותר ויותר כלי עבודה מקצועיים למטבח, סכיני ארקוס, מחבתות מיוחדות ומגוון מוצרים נוספים.
לכל חומר גלם יש סוג אחר של סכינים למטבח המתאימים במאפיינים שלהם לחיתוך אותו חומר גלם.
חיתוך בשרים ופירוק עופות- השימוש במגוון סכיני Arcos מאפשר חיתוך מדויק ופירוק קל ויעיל של עופות.
ישנם סוגים שונים של סכיני ארקוס הנחשבים רב תכליתיים ומאפשרים בנוסף לחיתוך בשר ופירוק עופות גם חיתוך של חומרי גלם נוספים.
גבינות- חיתוך גבינות קשות הוא תהליך לא פשוט אך בעזרת מבחר סכינים לטבחים המיועדות לחיתוך של גבינות קשות תוכלו לבצע זאת בקלות וביעילות.
מעבר לסכיני Arcos המיועדים לחיתוך של גבינות תוכלו למצוא גם מוצרים המיועדים לגילוף של גבינות קשות.
כמו כן, ישנם סוגים שונים של סכינים למטבח בעלי להב משוננת המיועדים לחיתוך קל של לחמים ומאפים.

סכיני מטבח מקצועיים במטבח שלך:

במטבחים מקצועיים משתמשים במגוון סכינים לטבחים המתאימים לפי סוג חומר הגלם איתו עובדים.
בבית ניתן להשתמש במגוון סכיני חיתוך רב תכליתיים שנותנים פתרון לחיתוך של שלל מוצרים וחומרי גלם.
אצלנו באתר דימוס כלי בית תמצאו קטגוריה גדולה של סכינים למטבח שיתאימו לכם למגוון שימושים.
קטגוריה זו כוללת סכיני Arcos לחיתוך בשרים ועופות, ירקות ופירות, גבינות, לחמים ועוד.
בנוסף למגוון סכיני ארקוס, ניתן למצוא גם מוצרים נלווים כמו אבן השחזה, קרש חיתוך ובלוק סכינים.
מזמינים אתכם להנות ממבחר סכיני חיתוך המוצעים באתרנו ומסודרים לפי קטגוריות לנוחיותכם.
לשאלות נוספות לגבי סכינים למטבח ובכלל מוזמנים להתקשר אלינו או לשלוח הודעת וואטסאפ ונשמח לתת לכם מענה בהקדם.